ANNONCE

Mand stjal sprut og spyttede 16-årig i ansigtet

30. juli 2020 20:29 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 16-årig pige blev onsdag aften spyttet i ansigtet af en mand.

Mand stjal sprut og spyttede 16-årig i ansigtet
En 16-årig blev spyttet i ansigtet af en 31-årig mand, der forinden havde stjålet en flaske sprut fra hende. Foto: Elo Christoffersen/ Genre

Klokken 23.04 kontaktede en 16-årig pige fra Ringsted en hændelse, der havde rystet hende meget.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Kort forinden hun kontaktede politiet, var hun nemlig blevet spyttet i hovedet af en mand, der før det havde stjålet en flaske spiritus fra hende.

Da en patrulje kørte til området, som var ved en skole, blev de mødt af en chokeret og grådlabil 16-årig pige sammen med nogle jævnaldrende veninder.

De havde opholdt sig i området for at hygge sig og drikke alkohol.

Pludselig opdager pigerne, at en fremmed mand, der opholdt sig i samme område, havde taget en flaske sprut fra dem, og var gået lidt væk.

Den 16-årige pige besluttede sig for at konfrontere manden og bad om den flaske sprut, han havde taget fra hende.

Men det gjorde manden, som pigerne kendte sporadisk, meget aggressiv. Han blev truende og endte med at spytte den 16-årige pige i ansigtet.

Han afleverede dog flasken med alkohol tilbage.

Manden blev udpeget af pigerne, da politiet kom. Han blev anholdt, da hans ageren – særligt at spytte – blev anset som en mulig overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold.

Manden var en 31-årig mand fra Varde, men flere gange har Midt- og Vestsjællands Politi truffet ham i området omkring Ringsted, hvor denne hændelse også fandt sted.

Efter afhøringen af den 31-årige mand, blev han løsladt. Han hører nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu