Mand stukket ihjel i lejlighed: 21-årig anholdt

12. oktober 2017 22:21 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Ved et grundlovsforhør torsdag aften er en mand blevet fængslet for at have slået en 27-årig mand ihjel.

Tidligt torsdag morgen blev en 27-årig mand fundet dræbt af knivstik i en lejlighed på Amager.

Kort efter anholdt politiet to mænd på 19 og 21 år. Den yngste blev løsladt først på aftenen, mens den anden blev fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drabet.

Her blev han varetægtsfængslet i fire uger. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvordan han stiller sig til sigtelsen.

Offeret blev fundet død i en lejlighed på Bredagervej 29 nær Københavns Lufthavn.

– Der var nogle, som havde set en forvirret mand løbe rundt i området herude, sagde efterforskningsleder Robert Jensen tidligere på dagen til Ritzau.

– Andre havde hørt, at der kunne være sket noget i en lejlighed. Så der var flere forskellige grunde til, at politiet kom herud, sagde efterforskningsleder Robert Jensen tidligere på dagen.

Ikke tilfældigt, ikke bandedrab

Han oplyste, at de mistænkte ikke blev anholdt i lejligheden, men i nærheden af det formodede gerningssted. Den ene blev pågrebet cirka klokken 07.20, den anden knap to timer senere.

– Vi får fat i den ene og efterforskningen leder til den anden, fortalte Robert Jensen tidligere til Newsbreak.dk. der uddyber med, at de to mistænkes for at være gerningsmændene.

Det er indtil videre politiets overbevisning, at knivstikkeriet fandt sted i lejligheden, hvor manden blev fundet.

Politiet mistænkte tidligere begge de anholdte for at have medvirket til drabet. Politiet mente, at de tre personer kendte hinanden i forvejen.

– Det er altså ikke tilfældigt eller banderelateret, sagde Robert Jensen.

Metro-trafik blev påvirket

I forbindelse med politiaktionen torsdag morgen valgte politiet at afspærre både opgangen på Bredagervej og en del af Skottegården, et andet boligområde i nærheden.

Desuden valgte politiet desuden at forbyde metroen at stoppe på stationerne Femøren og Kastrup, mens den indledende efterforskning fandt sted.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu