ANNONCE

Mand svært forbrændt: Nu er han død af sine skader

16. november 2018 14:30 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 49-årig mand blev hastet på hospital lørdag aften med kritiske skader efter en brand. Nu er han død.

Mand svært forbrændt: Nu er han død af sine skader
Det lokale beredskab måtte slukke brand og redde en person ud. Arkivfoto: Scanpix

En mand, der lørdag aften blev hastet til hospitalet med voldsomme skader efter at være blevet reddet ud af en brændende lejlighed i en etageejendom på Kærvej i Sønderborg, er død af sine kvæstelser.

Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter fredag eftermiddag. Her fremgår det, at der er tale om en 49-årig mand. Han blev stærkt forbrændt i forbindelse med den voldsomme brand, der blandt andet betød, at alle tilstedeværende i ejendommen måtte forlade deres hjem.

Politiet fik anmeldelsen om branden kort efter klokken 19.30 lørdag aften, og omkring en time senere meddelte politiet på Twitter, at alle personer var ude af opgangen, og kort derefter kunne vagtchefen fortælle, at branden var slukket.

Sønderborg Brand og Redning rykkede til branden ud med tanksprøjte, stigevogn og en fotovogn, skrev Newsbreak.dk i sin oprindelige omtale.

Fredag skriver politiet, at der ikke er mistanke om, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med branden. Det vil sige, politiet har ikke mistanke om, at den er påsat. De pårørende til den døde er underrettet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu