Mand tiltalt for at voldtage barn har uhyggelig fortid

19. maj 2019 13:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den tiltalte i en uhyggelig sag om kidnapning og voldtægt af niårig har tidligere domme for lignende.

Del:

En 35-årig mand tiltalt for blandt andet at have bortført og voldtaget en niårig på fra Vinderup har flere gange tidligere modtaget domme for andre seksuelt orienterede forbrydelser mod børn, kan Newsbreak.dk nu afsløre.

Manden, der i øjeblikket sidder varetægtsfængslet i arresten i Nykøbing Mors, er denne gang tiltalt for over to timer en juni-aften at have frihedsberøvet og ved brug af trusler voldtaget en niårig pige.

Det fremgår af anklageskriftet mod den 35-årige, at pigen blev samlet op på Toften i Vinderup. Her bildte manden den niårige ind, at hendes mors bil var punkteret, og på den måde fik han altså pigen med sig.

“Vi skal have sex”

Fra at være en hjælpsom karakter, der ville køre pigen hjem, skiftede hele scenariet hurtigt, da først hun var kommet indenfor i mandens bil, en grå Peugeot 207.

“Hvis du gør, som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis ikke, du gør, som jeg siger, så ser du hende ikke igen”, skal manden blandt andet have sagt til pigen, fremgår det af anklageskriftet. Han sagde også “vi skal ud og prøve at have sex i dag”.

Under kørslen skal den tiltalte ifølge pigens forklaring have vist hende en kniv – sandsynligvis, så hun ikke var i tvivl om, at han mente det.

Til sidst kørte de til et øde område nær pumpehuset ved Legind Sø, hvor politiet ledte efter spor gennem et par dage. På det tidspunkt vidste offentligheden ikke, hvad sagen drejede sig om.

Et kendt ansigt

Som nævnt indledningsvis er manden ikke et ubeskrevet blad, hvad angår overgreb på børn her hjemme. Der er navneforbud i sagen, hvorfor Newsbreak.dk er afskåret fra at gå i detaljer med sagerne.

Dog kan det nævnes, at den tiltalte tidligere er dømt for at have voldtaget et barn. Det foregik andetsted i Jylland, og manden var på det tidspunk i 20’erne. Voldtægten foregik ved et grønt område i dagslys. Ved en retssag blev han idømt tre års fængsel.

Senere er den samme mand blevet idømt samme antal års fængsel for at have forsøgt via internettet at lokke børn til at have sex med ham. Blandt andet ved psykisk pres.

Altså, er det efterhånden noget af et generalieblad, der kan skrives om manden, der nu er sigtet for fuldbyrdet voldtægt af endnu et barn. Den tiltaltes samlever var i forbindelse med sigtelsen ude og kommentere på mandens fortid.

Nu klapper fælden

Denne gang er der formentlig ingen kære mor, hvis den i dag 35-årige mand kendes skyldig. Der er nemlig nedlagt påstand om straf ved forvaring. Subsidiært fængsel.

Kort fortalt betyder det, at anklager Pia Koudahl fra Midt- og Vestjyllands Politi mener, at manden er så farlig for omverdenen, at han skal have tvungen behandling, indtil en læge vurderer, han igen kan begå sig.

Manden skal desuden forbydes at modtage besøg af børn, der er uledsaget af en voksen, mener anklageren.

Retssagen mod ham begynder 24. juni ved Retten i Holstebro. Der er afsat ni dage til sagen, og dommen ventes at falde 9. juli. Den tiltalte har ikke ønsket medvirken af nævninger, så sagen vil blive behandlet som domsmandssag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu