Mand troede efterladt spædbarn var en dukke

31. januar 2013 16:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mand troede efterladt spædbarn var en dukke
Billede mangler

Den mand, der torsdag formiddag fandt et spædbarn i taske i Rektorparken i København, troede i første omgang, at det var en dukke, der lå i tasken, skriver bt.dk. Heldigvis valgte manden at kigge ekstra efter, og han fandt altså ud af, at det var en levende pige, der lå i tasken svøbt i et håndklæde.

 

– Jeg tænkte, at det var en dukke, men så kunne jeg se, at hånden bevægede sig, fortæller den 33-årige mand til politiken.dk.

Han er på barsel og var ude at gå med barnevognen omkring halv elleve, da han fik øje på den lilla sportstaske af mærket Dunlop, der stod oven på en pude. Han tilkaldte hjælp og fik en bilist til at starte bilen og sætte varme på. Han satte sig ind i bilen og forsøgte at varme pigen, indtil ambulancen ankom kort efter. Ved ankomsten til Rigshospitalet havde pigen en kropstemperatur på bare 27 grader, men hun skulle være i god behold nu.

Politikommissær Hans Erik Raben tager det som et godt tegn, at politiets teknikere kunne høre pigen skrige i baggrunden, da de var i telefonisk kontakt med hospitalet.

Det vides endnu ikke, hvor længe pigen har ligget ude i kulden inden hun blev fundet, men Hans Erik Raben oplyser, at et kvindeligt vidne allerede klokken otte i morges havde set tasken, men da der hverken kom lyde eller bevægelse fra tasken, tænkte hun ikke videre over det.

Politiet efterlyser vidner, der kan have set noget, eller personer som kender kvinder, der har været gravide, og som man mener kan være moderen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu