Mand truer hjemmehjælper med skarpladt jagtgevær

3. januar 2013 22:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mand truer hjemmehjælper med skarpladt jagtgevær
Billede mangler

To Falck-reddere fik overmandet en 58-årig mand, da han hev et oversavet jagtgevær frem og truede en hjemmehjælper.
 Af: Thomas Søgaard Rohde, Berlingske Nyhedsbureau
 
En 58-årig mand fra Assens på Fyn er torsdag blevet anholdt af politiet, efter han truede en hjemmehjælper med et oversavet, skarpladt jagtgevær. Det oplyser Fyns Politi.
 
Episoden fandt sted ved 13.30-tiden, efter en ambulance var blevet kaldt ud til en lejlighed på Spurvevænget i Assens, hvor en nabo havde fundet den 58-årige med en mindre læsion i hovedet.
 
Falck-redderne undersøgte manden, og de kunne konstatere, at der ikke var brug for en ambulance. Derfor blev en hjemmehjælper tilkaldt.
 
Men ved hjemmehjælperens ankomst udviklede situationen sig dramatisk.
– Da hjemmehjælperen ankom, sad den 58-årige i en sofa inde i stuen, og Falck-redderne gjorde klar til at forlade stedet, da den 58-årige pludselig rakte ned under sofaen, hvorfra han fremtog et oversavet jagtgevær, som han rettede direkte mod hjemmehjælperen. Hjemmehjælperen befandt sig på det tidspunkt cirka to meter fra den 58-årige, skriver Fyns Politi i en meddelelse.
 
Det er usikkert, hvorfor manden pludselig besluttede sig for at hive våbnet frem, men han nåede under alle omstændigheder ikke at bruge det, da Falck-redderne forinden fik grebet ind.
 
– Den ene Falck-redder var snarrådig nok til at slå geværet væk fra retningen mod hjemmehjælperen, hvorpå begge Falck-reddere overmandede den 58-årige. Herpå blev politiet tilkaldt, forklarer politiet.
 
Ifølge Fyns Politi ligger den 58-årige mand til afrusning i detentionen i Odense. Han bliver senere sigtet for vold eller trusler mod tjenestemand i funktion samt overtrædelse af våbenloven.
 
Han bliver fredag fremstilet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, oplyser politiet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu