Mange dræbt ved bombeangreb i Indien

21. februar 2013 16:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mange dræbt ved bombeangreb i Indien
Billede mangler

INDIEN: En serie kraftige eksplosioner har torsdag eftermiddag dansk tid rystet den sydindiske millionby Hyderabad. Den indiske nyhedsside NDTV rapporterer om mindst 15 dræbte og 50 sårede ved i alt tre mulige bombesprængninger i et travlt handelsdistrikt.

 

Avisen Hindustan Times, der melder om ni dræbte, bringer billeder fra gerningsstedet, der viser sårede ofre liggende foran butikker i kvarteret Dilsukhnagar.

Ifølge TV-stationen CNN-IBN fandt en af eksplosionerne sted ved et busstoppested, hvor adskillige personer stod og ventede. De andre eksplosioner er angiveligt sket på en fodgængerbro og i nærheden af en populær biograf.

Årsagen til eksplosionerne kendes endnu ikke, men ifølge NDTV har myndighederne blokeret mobil-signalet i og omkring Dilsukhnagar for at forhindre spredningen af falske informationer. Samtidig er beredskabet i storbyerne Mumbai og Delhi blevet sat i alarmberedskab.

Hyderabad blev ramt af et terrorangreb i 2007, hvor to eksplosioner dræbte 42 personer. Indiske myndigheder mistænker den islamistiske gruppe Harkat-ul-Jihad al-Islami for at stå bag angrebet, men foreløbig er ingen blevet dømt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu