ANNONCE

Mange glemmer det: Her er stederne, du skal huske at rengøre

21. oktober 2018 18:35 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

De glemte steder, der er rene bakterie- og støvbomber.

En solid gang rengøring er på manges to-do lister og dårlige samvittighed. Til gengæld, når vi så er i gang med rengøringen, glemmer mange en række helt essentielle ting.

Flere eksperter peger nemlig på, at der er flere steder, der ofte bliver fuldstændig overset i rengøringsræset – og det kan faktisk være rigtig skidt, for der er tale om støv- og bakteriebomber.

I galleriet over artiklen har vi samlet ni bud på steder, der er vigtige at inkludere i hovedrengøring såvel som daglig rengøring. Fælles for stederne er, at mange sandsynligvis har en tendens til at glemme eller overse dem som rengøringstrængende.

Et af stederne er hjemmets stikkontakter. Overvej bare, hvor mange forskellige menneskehænder, der rører ved jeres stikkontakter rundt om i huset. Det betyder mange forskellige smittekilder og også mange forskellige potentielt skadelige og sygdomsfremkaldende bakterier.

For eksempel forkølelse, influenza og andre af den slags smadderirriterende sygdomme smitter ved berøring. Husk derfor at vaske stikkontakterne ned med sæbevand.

Samme gælder i øvrigt for din telefon og ikke mindst tastaturet til din computer. Du kan jo selv overveje, hvor mange berøringer begge dele er udsat for i løbet af en enkelt dag.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu