Mangler du 30.000 kroner? Politiet ordner det

10. juli 2019 15:39 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Nordsjællands Politi har fundet 30.000 kroner i en busk. Nu leder de bare efter ejeren.

Mangler du 30.000 kroner? Politiet ordner det
Nordsjællands Politi har fundet en pose med 30.000 kroner i. Nu leder politiet efter ejeren. Foto: Rene Gammelmark/ Arkiv

Det er en meget usædvanlig efterlysning, som Nordsjællands Politi står bag. Politiet ligger inde med 30.000 kroner, som de meget gerne vil finde ejeren til.

Men det kræver naturligvis også, at du som ejer kan give nogle svar til politiet. Kan du det, er du måske 30.000 kroner rigere.

Fundet penge

I sidste uge var Nordsjællands Politi på besøg i et boligområde, da de møder en meget forpustet mand. For politiet virker det dog ikke som om, han har til hensigt at løbe politiet i møde.

Politiet visiterer ham, men de finder ikke noget spændende, forklarer de i et skriv på Facebook.

Men til gengæld undersøger de buskene i området, og der finder Nordsjællands Politi en pose med 30.000 kroner kontant.

Fem spørgsmål

Nu leder Nordsjællands Politi efter ejeren af de mange kontanter.

Og selv om det måske kunne være fristende at blive 30.000 kroner rigere, så er det altså ikke sikkert, at du kan få udleveret de mange kontanter.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Nordsjællands Politi har et krav om, at pengenes ejer skal kunne svare på fem meget vigtige spørgsmål, herunder hvorfor posen med pengene i, lugter så kraftigt af hash.

Til statskassen

Godt nok skriver Nordsjællands Politi, at der er en sandsynlighed for, at ejeren vil få pengene udleveret, hvis alle fem spørgsmål besvares. Men det kan godt tænkes, at det ikke er med 100 procents sikkerhed, da pengene formentlig er knyttet til ulovligheder vedrørende hash.

Hvis ikke der skulle dukke en ejer op, forklarer Nordsjællands Politi også, at pengene da ikke går til at forbedre politiets julefrokost med en ny ghettoblaster. Pengene ryger direkte i statskassen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu