ANNONCE

Mangler du disse klassiske tyvekoster?

11. oktober 2019 20:57 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet søger ejere til tyvekoster.

En kvalitetsbevidst indbrudstyv har fået ransaget sit hjem i september. Nu leder politiet efter ejerne af en række effekter.

I en pressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands Politi fremgår det, at den særlige indbrudsgruppe havde mistanke til manden, hvorfor hans bopæl i Holbæk altså blev endevendt.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Ved ransagningen fandt betjente på stedet en stor mængde tyvekoster, som politiet håber kan komme tilbage til de forurettede.

Den 28-årige mand er nu sigtet for indbrud, og sagen er under efterforskning, fordi ordensmagten gerne vil have fastlagt, hvor de mange indbrud er begået.

Af samme årsag kan det vise sig brugbart, hvis du genkender en eller flere af de fremlyste effekter, fordi politiet således kan begynde at stykke indbrudsomfanget sammen.

I galleriet over artiklen kan du se alle tyvekosterne.

Hvis du har fået stjålet en eller flere af disse genstande, skal du kontakte politiet på mailadressen – mvsj-almen-efterforsk-strategisk@politi.dk – og ikke ringe 114.

Vi beder om, at borgerne ikke ringer til 1-1-4, da medarbejderne i politiets servicecenter ikke kan svare på henvendelserne om tyvekosterne“, skriver politiet.

For at lette processen for alle parter, beder politiet om, at man ikke henvender sig, med mindre man kan genkende sine ting ud fra billederne.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu