ANNONCE

Maradona brød loven i den: Vildt hammerslag

13. marts 2021 06:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En bil, der engang blev ejet og ført af fodboldlegenden Diego Maradona, har fået ny ejer, der måtte grave dybt i lommerne for at vinde auktion

En helt særlig Porsche 911 med stoftag er blevet solgt for 3,5 millioner danske kroner på auktion. Det skriver Classiccars.com.

Bilen, en Porsche 911 Carrera 2 fra 1992, er noget særligt, fordi den blandt andet har været ejet af fodboldstjernen Diego Maradona, og den blev noget dyrere end antaget.

Se flere fotos af bilen i billedgalleriet over denne artikel.

Det var auktionshuset Bonhams, der stod for salget, og bilekspert Gregory Tuytens havde på forhånd vurderet, at bilen ville være op mod 1,5 millioner kroner værd.

– Men vi tror, den kan nå meget højere op på grund af forbindelsen med Diego Maradona, har Gregory Tuytens tidligere sagt om auktionen, der løb fra den 3. til den 10. marts.

Over for rødt

Som tidligere skrevet er der ikke tale om en bil, verdensstjernen havde stående gemt godt og sikkert væk i en garage.

Maradona blev ejer af bilen i 1992, og han brugte den blandt andet til at køre til og fra træning, da han spillede for Sevilla FC.

Bilen kunne køre mindst 180 kilometer i timen. Så hurtigt kørte Maradona, da han kørte over for rødt en dag.

Siden solgte han bilen, og nu er den altså blevet solgt på auktion til et hammerslag noget over det, de fleste danskere giver for en bil.

Se flere fotos af bilen i billedgalleriet over denne artikel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu