Margrethe Auken: Jeg er chokeret

20. marts 2013 10:16 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Margrethe Auken: Jeg er chokeret
Billede mangler

Europaparlamentariker Emilie Turunens skifte fra SF til Socialdemokraterne er kommet bag på hendes kollega i Europa-Parlamentet, Margrete Auken (SF).

 

»Jeg anede det ikke, jeg er chokeret og personligt meget ked af det. Men mit projekt fortsætter og jeg kæmper videre,« siger Margrete Auken i en skriftlig kommentar til Berlingske Nyhedsbureau.

Hun er nu SFs eneste politiker i Bruxelles, efter at Emilie Turunen tirsdag via sin facebookprofil meddelte, at hun ligesom tidligere politisk ordfører, Jesper Petersen, og det nu forhenværende medlem af SFs landsledelse, Nanna Westerby, forlader venstrefløjspartiet og har meldt sig ind hos regeringskollegerne i S.

Det praktiske ting omkring Turunens skifte fra en gruppe til en anden i Europa-Parlamentet mangler endnu at falde på plads.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu