ANNONCE

Mark O. Madsen sendt på hospitalet efter sejr

8. marts 2020 07:50 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Den danske MMA-kæmper Mark O. Madsen måtte en tur på hospitalet efter sin sejr i Las Vegas natten til søndag.

Mark O. Madsen sendt på hospitalet efter sejr
Mark O. Madsen har dystet i ti MMA-kampe. Alle er blevet vundet. Foto: Stephen R. Sylvanie/Scanpix

Det har sin pris at kæmpe i verdens største MMA-forbund, UFC. Det måtte Mark O. Madsen sande efter sin sejr over amerikanske Austin Hubbard i Las Vegas natten til søndag.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Danskeren fik således ikke mulighed for at fejre den flotte præstation med det samme. Han skulle en tur på hospitalet. Kæben viste sig at være brækket to steder, afslører kæmperen på sin Instagram-profil.

– Kunne mærke den knække i anden omgang. Smerte er midlertidig, stolthed varer evigt, skriver den tidligere bryder på Instagram akkompagneret af et billede af den storsmilende dansker i en hospitalsseng.

Sejrrækken

Nattens dyst i “Syndens By” var Madsens anden i UFC-regi. Stævnet bar navnet “UFC 248”, og han har derfor stadig fat i sin rekord, der pt. tæller 10 sejre uden nederlag.

De nummererede stævner er de største i UFC. Da Madsen i september ligeledes var i aktion i UFC-regi i Royal Arena i København, var det til et såkaldt “UFC Fight Night”-stævne, der er et mindre et af slagsen.

Mødet med Hubbard var altså Mark O. Madsens tiende MMA-kamp i alt – indtil videre er alle blevet vundet.

Sådan gik det

Mark O. Madsen dominerede de første to runder, men kom i problemer, da Hubbard i tredje runde halede ind på danskeren. Tredje omgang gik til amerikaneren, og den tætte kamp skulle afgøres af dommerne. Her vandt Mark O. Madsen med 29-28 til sin fordel.

På forhånd var Hubbard udråbt som den hårdeste test i Mark O. Madsens karriere.

– Jeg har det godt. Det her er præcis derfor, jeg er i UFC. Jeg vil udfordres, og jeg vil kæmpe mod de bedste, siger den danske kæmper efter kampen til hjemmesiden MMA Fighting.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu