ANNONCE

DMI: Markant vejrændring på vej

11. juli 2020 06:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Men først skal vi lige over weekendens vejr, hvor vejret bliver meget lig det vi har haft de seneste dage.

Der er en markant vejrændring på vej mod Danmark med lunere vejr.

Det bekræfter vagtchef Anja Bodholdt, Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, over for Newsbreak.dk.

Men først skal vi lige have lidt mere af det kølige sommervejr, hvor solen kun er fremme sporadisk og regnen en gang i mellem vælter ned.

Lørdag starter egentlig ganske fint ud med kun få skyer og en smule vind. Men op ad dagen bliver det mere skyet og der kan komme byger i store dele af landet – kun i det nordjyske ser det ud til at der kan komme en del sol.

– Temperaturerne lørdag vil ligge mellem 15 grader og 18 grader. Når vi kommer frem til lørdag aften lægger vinden sig lidt igen og det klarer igen lidt op, siger Anja Bodholdt.

Søndag står vejrmenuen på enkelte byger og kun en smule sol. Temperaturerne vil igen ligge på mellem 15 grader og 18 grader.

Lidt varmere

Allerede fra mandag får temperaturen dog det første lille nøk opad.

– Når vi kigger hen over den kommende uge, så ser det faktisk ud som om vejret bliver bedre og bedre. Mandag får vi op til 20 grader og ser vi hen mod fredag i næste uge bliver det endnu varmere, siger Anja Bodholdt.

Men det er desværre ikke lutter sol og varme den kommende uge byder på. For tirsdag og onsdag ser ifølge prognoserne ud til at blive til den våde side.

– Der kan godt komme en hel del regn specielt de to dagen inden varmen for alvor vender tilbage, siger Anja Bodholdt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu