ANNONCE

Mary sender et lysende signal

4. februar 2021 22:40 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Kronprinsessen viser lyset i mørket for danskerne via et billede fra sit eget fotoalbum

I sin egenskab af protektor for WHO’s Regionale Kontor for Europa deltog kronprinsesse Mary i en virtuel briefing for ambassadører fra regionen. Blandt andet med en status på covid-19 situationen – herunder vaccinationer.

Det fortæller kronprinsessen selv via kongehusets Instagram-profil.

Se opslaget lidt længere ned i artiklen.

“Det, jeg tog med mig fra briefingen, var, at selvom der er et stykke vej endnu, så er der grund til at være optimistisk – smittetal falder flere steder, vi opbygger hele tiden ny vigtig viden – og så har vi nu vaccinen,” skriver kronprinsessen blandt andet i opslaget, som hun har krydret med et signal fra sit private fotoalbum.

I stedet for blot at benytte et skærmbillede fra mødet, har Mary nemlig valgt at vise et foto, hun selv har taget af solopgangen over København.

“Jeg har valgt et af mine egne billeder, som gerne skulle signalere, at for hver dag, der går, går vi mod lysere tider,” hun forklarer hun sit valg.

Hun gør også opmærksom på, at selv om alting føles tungt lige nu, også for hende selv og alle de, hun har omkring sig, så er der grund til at føle sig håbefuld.

“Det kan give os energi til at holde ud og til at holde fast,” skriver hun.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu