ANNONCE

Maskerede mænd beskyder kvinde

19. februar 2019 06:24 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 23-årig kvinde er blevet beskudt af ukendte gerningsmænd.

Sent mandag aften er en 23-årig kvinde blevet beskudt af maskerede gerningsmænd ved hospitalet i Slagelse.

Politiets efterforskningsleder Steen von Würden Petersen oplyser til Ekstra Bladet, at kvinden ikke er blevet ramt af skud, men at det er klart, at hun har været i fare. Tirsdag morgen er politiets teknikere stadig på stedet for at efterforske sagen.

Her står det klart, at kvinden ikke er ramt, men at der er skader på bilen, som kan stamme fra skud. Men til Ekstra Bladet har efterforskningslederen ikke kunnet oplyse, hvor mange skud der er blevet affyret.

Ventede på kvinden

For Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi venter der nu en markant efterforskning, da kvinden ikke tidligere er kendt af politiet. Det var eftersigende to mænd, der har ventet på kvinden i området.

– Det er klart, at vi vi vil se nærmere på, hvad der kan være af relationer til den 23-årige kvinde. Hun er ikke kendt af politiet i forvejen, siger Steen von Würden til EB.

Politiet har ikke nærmere signalement af gerningsmændene, der flygtede fra stedet. Herudover har politiet ikke nærmere kommentarer til et muligt motiv.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra Steen von Würden Petersen og vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, men dette har ikke været muligt.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu