Kaos i morgentrafikken i hele landet – få overblikket her

6. december 2018 08:42 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Nærmest alle landsdele har torsdag morgen været ramt af færdselsuheld, der påvirkede motorvejstrafikken.

OPDATERING 9.45

Det ser ud til, at de fleste af morgenens uheld er overstået. Vejdirektoratet melder klokken 9.45 ikke om nogen uheld, der pågår – men der holder havarerede køretøjer i nødsporet enkelte steder rundt i landet.

Der er samtidig også stadig en del kø, der afvikles rundt i landet. På E20, Vestmotorvejen, på Sjælland er der omkring 20 minutters kø øst for Ringsted i retning mod København.

Det samme gør sig gældende på E20 i modsat retning – dog et andet sted. Her er der 20 minutters kø i retning mod Avedøre, der starter ved Københavns Lufthavn.

DSB er stadig ramt på S-togsdriften, hvor der på flere linjer kører færre tog.

ORIGINALARTIKEL:

Torsdag morgen er det danske vejnet plaget af særdeles mange uheld i trafikken.

På Vejdirektoratets trafikkort vrimler det med uheld, der sætter deres præg på trafikken i landet – overblikket kan du få i galleriet ovenover artiklen, hvor status klokken 8.30 fremgår.

De mange uheld kan muligvis skylde vejrets luner, da der i store dele af landet er diset torsdag morgen. Det sagde DMIs vagthavende meteorolog Dan Nisvall tidligere til Newsbreak.dk:

– Jeg tror, man skal tage det forsigtigt i løbet af dagen i forbindelse med disen. Om morgenen vil det især være i Jylland. Senere på morgenen og i løbet af formiddagen på Sjælland. Det bliver tættest her om morgenen, men vil fordampe lidt i løbet af dagen, sagde Dan Nisvall.

Newsbreak.dk har forsøgt at få fat i flere af de af landets politikredse, der i øjeblikket er ude til uheld.

Et af dem er i Nordjylland, hvor vagtchef Jess Falberg kan melde om et uheld på Nordjyske Motorvej omkring Svenstrup:

– Her er to personer kørt sammen, og vi arbejder på at få dem med ambulancer. Den ene melder om nakkesmerter, siger Jess Fallberg, vagtchef hos Nordjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Et andet er i Herning, hvor der ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er meldinger om et harmonikasammenstød.

Der er desuden store udfald på S-togs driften, som skyldes ekstraordinært mange sygemeldinger samt en nedrevet køreledning.

Du kan følge S-togs driften her.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu