Massevoldtægt på hotel: Tre af fem mænd løsladt

9. februar 2013 22:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Massevoldtægt på hotel: Tre af fem mænd løsladt
Billede mangler

Tre af de fem tilbageholdte mænd i den formodede gruppevoldtægt på Hotel Scandic i Vejle er nu løsladt. Politiet har stadig to i deres varetægt.

En 19-årig ung kvinde anmeldte selv tidligt lørdag morgen, at hun natten til i dag har været udsat for en massevoldtægt begået af flere mænd på det pågældende hotel.

– Der er løsladt tre mænd, som umiddelbart ikke havde noget at gøre med sagen. Men to af mændene holder vi stadig på, og det går vi videre med, mere kan jeg ikke sige lige nu, siger Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi.

Den unge kvinder var lørdag til undersøgelser på en retsmedicinsk afdeling. Alle de tilbageholdte mænd er først i tyverne og tre af dem er fra Aarhus-området, en fra Vejle og en enkelt fra Rødovre. Alle fem mænd har været indkvarteret på hotellet. Hvem af mændene der fortsat er tilbageholdt, forlyder der ikke noget om

– Den unge kvinde er blevet afhørt og undersøgt, og nu er hun hjemme igen, siger Carsten Thorup, der ikke kan sige yderligere om efterforskningen, før man er kommet videre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu