Massiv ros til Kasper Schmeichel i England

27. februar 2013 10:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Massiv ros til Kasper Schmeichel i England
Billede mangler

Målet i Kasper Schmeichels klub Leicester er helt klart: Premier League. I de seneste kampe har det dog knebet med at holde fast i den form, der har bragt klubben i en god position til oprykning fra den næstbedste række, The Championship. Men tirsdag aften lykkedes det endelig Leicester at komme tilbage igen med en 3-0 sejr over Blackburn, og det skete ikke mindst efter en fornem præstation af Kasper Schmeichel i målet.

I midten af første halvleg hamrede Blackburn-spilleren Morten Gamst Pedersen for eksempel bolden afsted mod Leicester-målet, men Kasper Schmeichel forhindrede et føringsmål til Blackburn med en vild redning.

Efter kampen kunne Blackburns manager ikke undgå at være imponeret.

– Vi blev slået af et bedre hold, men hvem ved, hvad der var sket, hvis ikke vi havde oplevet den verdensklasseredning. Hvis du får det første mål, kan tingene vende til din fordel, men de fik det første mål og blev bedre og bedre, sagde Blackburns manager Michael Appleton ifølge Sky Sports.

Det var ikke kun Appleton, der var begejstret. Også Kasper Schmeichels egen manager i Leicester var klar med roser.

– Det var en fantastisk redning på et nøgletidspunkt i kampen. Det første mål i enhver kamp er altid meget vigtigt, og at han lavede den redning på det tidspunkt, er åbenlyst meget vigtigt for os, siger Nigel Pearson

– Nogle gange ser du målmænd, der har meget at lave, men jeg vil hellere have en målmand, der ikke har så meget at lave, men når han har, så gør han det godt, siger Pearson.

Med sejren og de tre point ligger Leicester nu nummer fem i The Championship, hvilket sikrer dem en playoff-plads, mens klubben stadig er i spil til en direkte oprykningsplads.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu