ANNONCE

Massiv udrykning: Mindre fly styrtet ned

10. juni 2019 15:29 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Et fly styrtede ned omkring den vestsjællandske by Regstrup. Flystyrtet skyldes mangel på opdrift under den ene vinge.

Senest opdateret klokken 15.49

Et mindre fly styrtede ned i den vestsjællandske by Regstrup, der ligger mellem Mørkøv og Holbæk. Det bekræfter både Vestsjællands Brandvæsen og Midt- og Vestsjællands Politi overfor Newsbreak.dk.

Årsagen til flystyrtet var, at flyet manglede opdrift under den ene vinge, da det skulle lette. Det resulterede i, at flyet styrtede ned og slog en kolbøtte.

Kunne ikke lette

Meldingen om flystyrtet kom klokken 14.37.

– Et mindre fly med to personer skal lette fra en landingsbane i nærheden af Regstrup. Da de lige er lettet, mister de opdrift under den ene vinge, siger vagtchef ved Midt- og vestsjællands Politi Henrik Jørgensen til Newsbreak.dk og fortsætter:

– Flyet slår en kolbøtte og ender på den anden side af en vej.

På hospitalet

De to personer, der var i flyet, er begge blevet transporteret på hospitalet for at blive tjekket.

– Den ene er fløjet til Rigshospitalet i helikopter, og den anden er blevet kørt i ambulance til Hillerød Sygehus, siger vagtchefen.

Ingen i livsfare

Selv om begge personer er kørt på hospitalet, er ingen af dem i livsfare.

– De er ikke i livsfare, men ham, der er fløjet til Rigshospitalet havde en skade i hovedet, som han naturligvis skulle have tjekket, siger vagtchef Henrik Jørgensen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de er til stede ved flystyrtet, og at de nu tilkalder myndigheder, der kan hjælpe med at klargøre episoden.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu