ANNONCE

Master Fatman hyldes med ny grav

1. december 2019 08:07 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Morten Lindberg døde den 26. marts. Nu ændres hans gravsted.

Det er efterhånden helt tilbage i Marts, at Morten Lindberg gik bort. Hvis navnet ikke siger dig noget, så kender du ham måske bedre som den muntre multikunstner, der gik under navnet Master Fatman.

Artiklen fortsætter under videoen.

Da Master Fatman døde var det en farverig begravelse, der på alle måder hyldede og indkapslede den person, som han var. Men nu er der skrevet et nyt kapitel i den store personligheds liv, da han har fået et nyt gravmæle.

Morten Lindbergs nære ven John Kørner, som også er kunstner, har udarbejdet et gravmæle, der skal hylde hvem Master Fatman i virkeligheden var.

I galleriet over artiklen kan du se det særprægede gravmæle.

Far til fem

Master Fatman startede sit liv i Munkebo på Fyn i 1965. Efter en opvækst, hvor han blandt andet gik på Rudolf Steiner-skole, slog han i firserne igennem med musikken.

Det var fortolkningerne af gamle Abba-sange og discoklassikere, der førte til hans gennembrud både med livebandet Master Fatman and his Freedom Fighters og senere med albummet “Hail Hail”.

Han kan blandt andet skrive dj, radiovært, filminstruktør, foredragsholder, musiker og tv-vært på cv’et.

Den landskendte kunstner mødte sin afrikanske hustru, Herminia Mabunda, under en koncert på Roskilde Festival. De blev gift i 2010.

Året efter fødte hun parrets første fælles datter, Sol. Siden har de fået yderligere tre børn. Derudover har multikunstneren også en søn fra et tidligere forhold.

Master Fatman døde 26. marts 2019. Han blev 53 år gammel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu