Matrix-skuespiller indrømmer: Jeg solgte stoffer

20. juli 2017 11:03 | Af: Ritzau Fokus

Will Smiths kone, skuespilleren Jada Pinkett Smith, afslører, at hun tidligt i sin karriere solgte stoffer.

Matrix-skuespiller indrømmer: Jeg solgte stoffer
Actress Jada Pinkett Smith, der her ses til premieren på filmen "Girls Trip,", har en dyster fortid. Foto: Scanpix/ Robyn Beck

Hun er gift med superstjernen Will Smith, har medvirket i succesfilm som “Collateral” og “The Matrix Reloaded”og er mor til to børn, der selv er godt på vej mod stjernerne.

Men skuespillerinden Jada Pinkett Smith har ikke altid levet et liv efter bogen på den rette side af loven.

I et nyt interview i det amerikanske radioprogram “Sway in the Morning” afslørede skuespillerinden nemlig, at hun tidligt i sin karriere solgte stoffer.

Det er svært

Den 45-årige Matrix-stjerne løftede sløret for sin hemmelighed, da hun blev spurgt til, hvordan hun først mødte den nu afdøde rapper Tupac Shakur, som hun engang var tætte venner med.

– Det er svært, for jeg har faktisk ikke fortalt hele historien. En ting, som er meget interessant, som jeg aldrig har fortalt før, er, at da jeg først mødte ‘Pac (Tupac Shakur, red.), solgte jeg stoffer, lød det fra skuespillerinden i morgenradioen.

Jada Pinkett Smith ønskede ikke at uddybe historien nærmere, da hun har planer om selv at skrive en bog om sit liv på kanten.

Men hun afslørede dog, at det var en meget specifik hændelse, der fik vendt hendes liv til det bedre dengang.

– Bare for at give jer en idé, så var det sådan, vi begyndte. Efterfølgende skete der noget meget slemt med mig, og mens jeg kom ud af livet som sælger, gled han mere ind i det, fortalte skuespillerinden.

Jada Pinkett Smith har tidligere kritiseret en ny dokumentar om Tupac Shakurs liv for at være fuld af fejl, når det kommer til at beskrive venskabet mellem de to.

/ritzau/FOKUS

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu