McIlroy fortryder pinlig exit

5. marts 2013 09:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
McIlroy fortryder pinlig exit
Billede mangler

Rory McIlroy fik golfverden op af stolen, da han fik nok af sin eget miserable spil på andendagen af Honda Classic, og valgte at trække sig fra turneringen midt under runden, hvor han allerede var syv over par.

 

Først sagde han, at han trak sig, fordi han havde det mentalt dårligt, senere udsendte han en pressemeddelelse, hvor en generende visdomstand fik skylden.

Udtalelsen om, at han var mentalt ude af balance, har fået den irske avis Irish Independent til at spekulere i, at forholdet mellem McIlroy og den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er i krise. Avisen undrer sig også over, at parret, der ellers er meget meddelsomme om og til hinanden om sportslige op- og nedture og alt muligt andet, ikke har tweetet om eller til hinanden de seneste dage.

Foreløbig er det dog kun spekulationer.

– Han er nødt til at være mere… tænke sig mere om, inden han siger eller gør noget, sagde Tiger Woods efterfølgende om sin nordirske konkurrent.

Nu erkender McIlroy, at det var en fejl at trække sig fra turneringen i utide.

– Jeg skulle have taget mit drop, chippet videre, forsøge at lave en femmer og gøre mit bedste på de sidste ni huller, selv hvis jeg lavede 85.

– Det jeg gjorde, var ikke godt for turneringen, det var heller ikke godt for børnene eller for fansene, som var derude for at se mig – det var ikke den rigtige ting at gøre, siger McIlroy til Sport Illustrated.

Han er blevet kritiseret for at have skiftet udstyr, så han i lighed med Tiger Woods nu er i stald hos Nike, hvor han tidligere brugte Titleist-køller. Men McIlroy afviser, at det skulle være forklaringen på hans dårlige resultater den seneste tid.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu