ANNONCE

Medarbejder blev sparket under røveri: Nu leder politiet efter gerningsmand

11. december 2018 22:44 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Østjyllands Politi leder efter medgerningsmand til et røveri.

Et røveri i Aarhus har nu fået Østjyllands Politi til at bede offentligheden om hjælp med at finde den anden gerningsmand til et røveri i Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus den 16. september 2017.

Politiet beskriver, hvordan to mænd kom ind i butikken klokken cirka 21.45. Her noterede en medarbejder sig på overvågningen, at de hver især tog en flaske spiritus under trøjenog gemte den – inden de forlod butikken uden at betale.

Den overvågne medarbejder fulgte med de to gerningsmænd ud for at konfrontere dem med tyveriet. Men herefter tager sagen en voldsom drejning.

Den ene gerningsmand snublede på vejen og faldt, så Netto-medarbejderen kunne få fat i ham. Men det faldt bestemt ikke i god jord hos den anden gerningsmand, der begyndte at sparke medarbejderen på benet. Sparket over benet gav de to gerningsmænd mulighed for at flygtede fra stedet.

Men indtil videre er det kun lykkedes Østjyllands Politi at genkende den ene gerningsmand via overvågningsbilleder, og han er blevet sigtet for røveri. Men han nægter, at det er ham på billederne. Derudover holder han også kortene tæt til kroppen, da han nægter at oplyse, hvem den anden person er.

Det har nu fået Østjyllands Politi til at bede offentligheden om hjælp, så man kan få identificeret den anden gerningsmand til røveriet.

Har du oplysninger om, hvem gerningsmanden kan være, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu