Medie efter nytårstaffel: Hold op, nogle grimme kjoler

2. januar 2013 22:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Medie efter nytårstaffel: Hold op, nogle grimme kjoler
Billede mangler

Dronning Margrethes nytårstaffel får amerikanske Huffington Post til at udbryde: ”Særdeles glansløs”.
BNB, Af: Jakob Flarup

Der er garanti for, at der bliver flashet flotte og farverige kjoler, når Dronning Margrethe inviterer til den traditionsrige nytårskur og nytårstaffel nytårsdag. Men i år lignede især Mary og Marie en flok prinsesser, der var på vej til en årgang midten-af-firserne-afgangsfest.

Sådan skriver den amerikanske avis Huffington Post, der kalder taflet for ’særdeles glansløs’.

– 71-årige Dronning Margrethe kan iføre sig, hvad end hun vil. I vores bog er hun alligevel en kjoledesignende, kæderygende, flersproget rockstjerne, så vi kan lide hende i alt. Men kronprinsesse Mary af Danmark – en af Europas mest stilfulde prinsesser – dukkede op i en detaljeret orange kjole med et ekstra lag af orange stof viklet rundt om taljen. Vi ved ikke, om det var satin eller taft, men det var i den grad… blankt, skriver avisens moderedaktør, Ellie Krupnick.

Men Mary blev dog overgået af Prins Joachims kone, Prinsesse Marie.

– Marie havde taget en endnu blankere magenta kjole på med lange ærmer og et imponerende, flæset slæb, som var synlig, da hun gik op af slotstrapperne, skriver moderedaktøren og fortsætter:

– Vi elsker den danske kongefamilie, men det her mindede mest af alt om prinsesser på vej til et skolebal tilbage i 80’erne. Skål for et nyt år med MEGET bedre royalt mode.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu