ANNONCE

Medie: Juventus er interesseret i Eriksen

14. august 2015 08:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Medie: Juventus er interesseret i Eriksen
Christian Eriksen. Foto: MICHAELA REHLE/Scanpix (Arkivfoto)
Christian Eriksen. Foto: MICHAELA REHLE/Scanpix (Arkivfoto)

Christian Eriksen. Foto: MICHAELA REHLE/Scanpix (Arkivfoto)

Christian Eriksen står meget højt på indkøbssedlen i Juventus. Det skriver Ekstra Bladet fredag morgen.

Ifølge avisen står den danske midtbane-kreatør øverst på listen over afløsere for  chileneren Arturo Vidal hos de zebrastribede.

Oplysningerne kommer ifølge eb.dk fra italienske pressekilder.

De to andre kandidater, som Juventus har på deres liste, er tyske Julian Draxler og brasilianeren Ramires.

Tilbage i maj skulle Juventus-direktør Fabio Paratici have været til møde i London med Tottenham-ledelsen, og her skal han have haft to spillere på sin dagsorden: Christian Eriksen og Erik Lamela. Endnu er samtalerne dog ikke mundet ud i et officielt bud på den danske landsholdsspiller, der især i første halvdel af sidste sæson havde stor succes hos Tottenham.

Juventus skulle være parat til at byde 20-23 millioner euro eller 150-170 millioner kroner for Eriksen, men Tottenhams ejer Daniel Levy vil formentlig forlange en noget højere sum, hvis han skal godkende et salg af danskeren, som blev hentet i Ajax for to år siden for omkring 100 millioner kroner.

»Jeg udtaler mig af princip aldrig om konkrete klubber. Men vi ved, at meget store klubber har været ude efter Christian, siden han var 14 år,« siger Christian Eriksens agent, Martin Schoots, til Ekstra Bladet.

»Christian er i dag glad for at være i Spurs, men du ved aldrig, hvad der sker i morgen,« siger agenten og holder dermed alle døre åbne for en ny udvikling.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu