Medie: Mourinho har sagt op – for 70 dage siden

11. marts 2013 12:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Medie: Mourinho har sagt op - for 70 dage siden
Billede mangler

Jose Mourinho har angiveligt allerede underskrevet sin opsigelse med Real Madrid. Det har radiostationen Cadena Ser fortalt, og den information har andre på det sociale medie twitter siden bakket op om.

 

Det forlyder, at det fandt sted i slutningen af 2012, og at Mourinho dermed snart skal ud og finde sig en ny klub. Den portugisiske træner har alle dage været kontroversiel og delt vandene, men han har altid leveret fornemme resultater. 

Det store spørgsmål er imidlertid, hvor han skal gøre det i fremtiden?

Da Mourinho i sidste uge besøgte Old Trafford virkede han ufattelig diplomatisk, hvilket har startet gisninger om, at han udover en altafgørende Champions League-kamp, ligeledes var på charmeoffensiv i det engelske.

Engelske medier melder, at de tre største bejlere til Mourinho er PSG, Manchester City og Chelsea.

QPR-manager, Harry Redknapp, ville byde “The Special One” velkommen tilbage til Premier League.

 – Jose Mourinho er CFC (Chelsea Football Club red): “cocky”, flamboyant og “kontroversiel”. Og jeg elsker ham for det, hvilket er derfor, at jeg vil elske at se ham tilbage i engelsk fodbold i næste sæson, skriver Harry Redknapp i sin klumme i The Sun.

Det betyder, at denne sæson vil være Mourinhos sidste forsøg på at vinde Champions League med Real Madrid, hvilket han netop blev ansat til at gøre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu