Medier: Én Boston-bombemand er anholdt

19. april 2013 09:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Medier: Én Boston-bombemand er anholdt
Billede mangler

USA: Mens politijagten fortsætter fredag nat lokal tid i Boston-forstaden Watertown, begynder flere mere og mindre bekræftede rygter at svirre i de amerikanske medier.

 

Det mest fremtrædende er, at den ene af de foreløbigt to bekræftede mistænkte er en af bombemændene fra tragedien ved Boston Marathon. Det skriver Boston Globe, som angiveligt har talt med en embedsmand.

Flere medier skriver også, at lokalpolitiets radio melder om, at den anden mistænkte skulle være den anden af de to mænd, som FBI har efterlyst for bombeangrebet i Boston. Det er dog ikke bekræftet af FBI selv.

»Vi arbejder i øjeblikket tæt sammen med vores samarbejdspartnere for at afgøre, om der er en forbindelse mellem bomberne i Boston og skyderiet på Massachussetts Institute of Technology,« siger FBIs talsmand Martin Feely til CNN.

Flere medier skriver, at det bakkes op af øjenvidneberetninger, at de to mistænkte var stærkt bevæbnet med flere skydevåben og eksplosiver, som de brugte til at flygte med. Øjenvidner har også berettet, at de mistænkte fra nattens drama ligner de eftersøgte fra eksplosionerne ved Boston Marathon.

Politiet har afspærret et større område ved Watertown og gennemsøger nu området med bombehunde.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu