Medier: OL-helten Bladerunner har dræbt sin kæreste

14. februar 2013 10:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Medier: OL-helten Bladerunner har dræbt sin kæreste
Foto: Facebook
Bladerunner

Den sydafrikanske OL-helt, Oscar Pistorius – også kendt som “Bladerunner”. Foto: Facebook

Både aviser og radiostationer beretter om, at sydafrikanske Oscar Pistorius, bedre kendt som ‘Bladerunner’, i øjeblikket afhøres af politiet, efter hans kæreste er fundet død i hans hjem.

 

Blandt andet radiostationen Johannesburg’s Talk Radio 702 mener at vide, at den 26-årige Bladerunner, Oscar Pistorius, forvekslede kæresten med en indbrudstyv, og han skød hende i hovedet og armen. Flere medier skriver, at kæresten Reeva Steenkamp, der er model, blev skudt omkring kl. 4.00 i nat.

En talskvinde for politiet bekræfter over for Reuters, at der er fundet en død kvinde i Oscar Pistorius’ hjem, men afviser at afsløre flere detaljer i sagen.

Det forventes, at Pistorius bliver fremstillet i retten i Pretoria senere i dag.

Bladerunner deltog i sommer først i OL i London og derefter i De paralympiske lege et par uger senere samme sted. Ved OL tiltrak han sig ikke den store opmærksomhed for sine resultater på 400 og 4×400 meter stafet.

Så gik det bedre til De paralympiske lege, hvor han vandt guld på 400 meter og sølv på 4×100 meter stafet.

Pistorius har fået sit kælenavn “Bladerunner”, da han har fået amputeret begge ben, men kan konkurrere på lige vilkår med ikke-handicappede atleter på grund af specielle kulfiberproteser.

 

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu