ANNONCE

Medier: Trumps stabschef er smittet med coronavirus

7. november 2020 06:18 | Af: Ritzau Fokus

Mark Meadows, Donald Trumps stabschef i Det Hvide Hus, er smittet med coronavirus, skriver flere medier.

Medier: Trumps stabschef er smittet med coronavirus
Coronavirus lader til over en periode at have været i omløb hos flere personer tæt på præsidenten, her Mark Meadows, som endnu ikke har udtalt sig. (Arkivfoto.) Foto: Alexander Drago/Reuters

Donald Trumps stabschef i Det Hvide Hus, Mark Meadows, er smittet med coronavirus.

Det skriver nyhedsbureauet Bloomberg på baggrund af flere unavngivne kilder. Også nyhedsbureauet Reuters og CNN har fået historien bekræftet af kilder.

Det står ikke umiddelbart klart, hvordan eller hvornår Meadows er blevet smittet. Det vides heller ikke, om han har symptomer.

Mark Meadows var til stede i Det Hvide Hus på valgaftenen ligesom hundredvis af andre mennesker, bemærker CNN’s korrespondent i Det Hvide Hus Kaitlan Collins på Twitter.

Ifølge Bloomberg informerede Meadows en lille kreds af rådgivere om smitten kort efter det amerikanske præsidentvalg tirsdag.

Alligevel har han efter valget været involveret i præsidentens forsøg på at udfordre stemmer i flere delstater i USA, hvor Trump er bagud i forhold til demokratiske Joe Biden.

En anden rådgiver, Nick Trainer, er ifølge Bloomberg også smittet.

61-årige Meadows har endnu ikke selv udtalt sig.

Virusset har siden pandemiens begyndelse spredt sig til alle dele af det amerikanske samfund og altså også til Det Hvide Hus, hvor Donald Trump 2. oktober offentliggjorde, at han var blevet testet positiv.

Meadows var ifølge Bloomberg til stede, mens præsidenten var sengeliggende og indlagt med covid-19.

Virusset har over en periode været i omløb hos flere personer tæt på præsidenten.

Det gælder også kampagnechef Bill Stepien og talsperson Kayleigh McEnany. Også en række personer i vicepræsident Mike Pences stab har været smittet med virusset.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu