Medina får kæmpebøde for at køre påvirket

23. marts 2018 11:35 | Af: Ritzau Fokus

I juli kørte Medina bil, mens hun var påvirket af både kokain og alkohol. Hendes alkoholpromille var 1,13.

Medina får kæmpebøde for at køre påvirket
Sangerinden Medina må fremover få andre til at køre for sig. Arkivfoto: Torben Christensen/Scanpix.

Det koster Medina en bøde på 43.500 kroner og en ubetinget frakendelse af kørekortet i tre et halvt år, at hun i juli sidste år kørte bil, mens hun var påvirket af alkohol og kokain.

Sådan lyder afgørelsen i Retten i Helsingør fredag.

Sangerinden mødte ikke selv op i retten, men hendes advokat oplyste på hendes vegne, at hun erkender sig skyldig.

Den 35-årige popstjerne, der for nylig ændrede navn til Frederikke Hansen, blev stoppet af politiet på Nordre Strandvej i nordsjællandske Hornbæk 29. juli sidste år klokken kvart i fem om morgenen.

Hun har midlertidigt haft kørekortet inddraget siden 30. august 2017, og fratagelsen af hendes kørekort gælder derfor fra den dato.

Promille på 1,13

I retten kom det frem, at politiet målte hendes promille til 1,13. Desuden havde hun kokain i blodet i en sådan grad, at det oversteg bagatelgrænsen.

Ved spiritus- og narkokørsel er bødens størrelse afhængig af den dømtes indkomst og promillen.

Anklageren krævede derfor, at hun blev idømt en bøde på 23.000 kroner for alkoholkørslen og 20.500 kroner for kokainkørslen.

Medinas advokat læste op af hendes forklaring til politiet i retten. Til politiet har hun erkendt at have kørt bil, mens hun var påvirket af både alkohol og kokain.

Tidligere samme dag spillede hun på Langelandsfestival, hvor hun ifølge hende selv fik et glas vin. Senere var hun i byen i København, hvor hun indrømmer, at hun tog en bane kokain.

Hun kan dog ikke huske, præcist hvor meget kokain hun tog.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu