Mega-stjerne vil synge for Utøya-ofre

13. maj 2012 06:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mega-stjerne vil synge for Utøya-ofre
Billede mangler

Den amerikanske musiker Bruce Springsteen har et hul i kalenderen 22. juli, og det er han villig til at bruge på at deltage i markeringen af årsdagen for massakren på Utøya.
– Jeg er ikke blevet spurgt personligt om at deltage i noget den dag, men hvis jeg bliver det, vil jeg selvfølgelig være interesseret i at gøre noget, siger Bruce Springsteen til Adresseavisen, som mødte Bruce Springsteen i Sevilla lørdag aften.
Springsteen siger samtidig, at tragedien 22. juli ramte ham “lige i hjertet”.
Springsteen befinder sig allerede i Norge omkring årsdagen for Anders Behring Breiviks angreb. For 21. juli spiller han koncert i Oslo, og han træder på scenen i Bergen ugen efter.
Siden koncertdatoerne er blevet lagt fast, er der gået rygter om, at sangeren muligvis vil deltage i et mindearrangement for angrebene i Oslo og på Utøya 22. juli sidste år.
Ifølge Aftenposten, som også var til stede i Sevilla, hvor Springsteen indleder sin europæiske turné, vil der sandsynligvis være tale om en optræden ved den norske socialdemokratiske ungdomsorganisations lukkede mindearrangement på Utøya.
Det var netop unge socialdemokrater, der var samlet til en politisk sommerlejr på Utøya, da Breivik gik i land.
Springsteens pladeselskab, Sony Music, oplyser, at der ligger en henvendelse på bordet hos musikerens management, men uden at noget er aftalt nærmere.
Springsteen er på turné med sit seneste album “Wrecking Ball”. Den 62-årige sanger kommer også forbi Danmark, idet han gæster årets Roskilde Festival.
Højreekstremisten Breivik har under den igangværende retssag erklæret, at hans mål var at dræbe samtlige personer på Utøya. I alt 69 mistede livet på øen.
NTB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu