ANNONCE

Megaband på vej til Danmark

8. november 2019 11:15 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Højst overraskende krydrer megabandet Westlife sin britiske turné med et stop i Danmark.

Det er lidt af en sensation, at det er lykkedes Tinghallen i Viborg at lokke pop-sensationen Westlife til domkirkebyen midt i en omfattende britisk turné.

Ikke desto mindre er det virkeligheden, afslører Tinghallen på sin hjemmeside. Her fremgår det, at boybandet indtager scenen den 15. august i 2020.

En uge efter skal Westlife-drengene spille for 90.000 publikum på Wembley i London.

– Det er mega eksklusivt at vi kan præsentere dem i Viborg på den smukke Domkirkeplads, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund, i en pressemeddelelse.

Et kæmpe scoop

Ifølge ham har arbejdet med at lokke bandet til Viborg stået på i mere end et halvt år, og derfor er det også lidt af et scoop, at det nu endelig kan offentliggøres.

– Målt på hits er der tale om det største internationale navn i Viborg nogensinde, så vi er virkelig stolte over, at det er lykkes at lande denne koncert i Viborg, siger Donslund.

Inden koncerten med Westlife har Tinghallen sammensat et program med det gendannede band Outlandish, de danske hitmagere Johnny Deluxe og den unge fremadstormende Jack Warren. Det betyde,r at der bliver et fuldt program fra klokken 16.00 til midnat.

-Det bliver en fantastisk dag med masser af musik og god stemning – så vi forventer at billetterne bliver revet væk, når salget starter på tirsdag klokken 10.00, fortæller Claus Donslund.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu