Megasejr til Tvis

10. marts 2013 20:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Megasejr til Tvis
Billede mangler

Resultatet betyder imidlertid, at Klavs Bruun Jørgensens tropper fortsat er ubesejret og nu indtager førstepladsen i puljen, efter polske Wisla Plocks sejr over slovenske Branik Maribor. Team Tvis mangler netop de to hold i de sidste gruppekampe, og en sejr om en uge i Slovenien vil sende jyderne på direkte kurs mod kvartfinalerne.

 

Tvis-træner Klavs Bruun Jørgensen havde ikke meget at brokke sig over efter storsejren.

 – Det skulle da lige være, at kampen understreger, at vi smed et dumt point, da vi spillede uafgjort på udebane mod Elverum, siger Klavs Bruun Jørgensen.

– Jeg har hele tiden ment, at vi er Elverum overlegne på alle parametre, og det viste kampen jo tydeligt. Vi får hurtigt sat os på dem, og selv om vi måske leger lidt for meget med vores afslutninger, har vi ingen problemer med at vinde stort – og større end jeg havde håbet på og regnet med.

Klavs Bruun vender nu blikket mod de afgørende kampe i puljen.

 Det er to kampe, vi kan tabe, men også to kampe, vi kan vinde. Vi tager en kamp ad gangen og satser på at lukke puljen med en sejr i Maribor. Vi viste med sejren ude over Wisla, at vi ikke kun er et godt hjemmehold, så vi går efter to point ude mod Maribor, ingen tvivl om det, fastslår Team Tvis-træneren.

Klubbens kvinder var også i ilden i EHF Cup, hvor holdet i kvartfinalen vandt 26-29 i Gråkjær Arena over norske Tertnes. Hvis Tvis kan forsvare den føring om en uge i Norge, kommer holdet i semifinalen sandsynligvis til at stå over for FC Midtjylland, der lørdag vandt 39-21 over russiske HC ’Kuban Krasnodar.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu