Megastjerne døjer angiveligt med kræft

15. oktober 2019 13:30 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er i så fald ikke første gang.

Megastjerne døjer angiveligt med kræft
Genrefoto.

Den legendariske amerikanske guitarist Eddie Van Halen har fået kræft i halsen. Det skriver det britiske medie Mirror og det amerikanske medie TMZ.

Mirror skriver, at Eddie Van Halen rejser frem og tilbage mellem Tyskland og USA for at modtage behandling for sygdommen.

Artiklen fortsætter under videoen

Holder rygterne stik, er det ikke første gang, den amerikanske musiker bliver behandlet for kræft.

Eddie Van Halen blev behandlet for kræft i tungen i 2000. I den forbindelse fik han fjernet en tredjedel af tungen, og i 2002 blev han raskmeldt.

I et interview med Billboard fra 2015, lærer man, at musikeren ikke røg cigaretter længere, men han dampede dog lystigt på en e-cigaret, mens han gav journalisten sin teori om, hvorfor han havde fået kræft.

Det havde nemlig ikke noget med cigaretterne at gøre, ifølge Eddie. I hvert fald ikke udelukkende.

– Jeg spillede med metalplektre, og jeg havde dem altid i munden, lige der, hvor jeg fik kræft i tungen, sagde Eddie Van Halen til Billboard.

– Jeg har røget, taget stoffer og meget andet, men samtidig var der intet i vejen med mine lunger. Det er bare min teori, men ifølge lægerne er det muligt, sagde Eddie Van Halen til Billboard.

Legendarisk guitarist i legendarisk band

Eddie Van Halen er bedst kendt for sin rolle i bandet Van Halen, stiftet af Eddie Van Halen og broderen Alex Van Halen.

Gruppen blev dannet i 1972, og gennem årene har de solgt mere end 80 millioner plader. Van Halen udgav i 2015 livealbummet Tokyo Dome Live in Concert, og samme år var de på turné.

Gruppens oprindelige forsanger, David Lee Roth, har siden aflivet rygtet om, at gruppen var på vej i studiet for at indspille en ny plade.

Eddie Van Halen regnes for at være en decideret legendarisk musiker. Rolling Stone Magazine har blandt andet kåret ham som den ottendebedste guitarist i musikhistorien.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu