Meghan med kontroversiel udmelding

17. juli 2019 20:59 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

"De gør det ikke altid nemt", siger hertuginden til megastjerne.

En stor portion af royale eksperter er lige nu på den anden ende, efter en video er dukket op hos ITV, hvor Hertuginde Meghan sammen med sin mand Harry møder megastjernen Pharrell Williams.

Det hele begynder egentlig ganske smukt. Det royale par afslører, at de er på date til gallapremieren på genindspilningen af den elskede Løvernes Konge, der netop er udkommet.

I den forbindelse mødes de med Pharrell Williams, der står bag en stor del af musikken i den nyfortalte version af Disneys klassiker. Williams siger ifølge videoen:

“Jeg er så glad over jeres giftemål. Kærlighed er fantastisk. Tag det aldrig for givet. […..] Det ville jeg bare fortælle jer. […..] Vi holder alle med jer”.

Meghan Markles respons har fået mange til at løfte øjenbrynene. Hun svarer nemlig “Tak. De gør det ikke let”. Den sidste bemærknings betydning spekuleres der netop nu gevaldigt i.

For eksempel People Magazine, der foreslår, at det er en henvisning til det ramaskrig, det vakte, da det gik op for offentligheden, at hertugindens søn Archie vil blive opfostret som et helt almindelige barn og holdt væk fra rampelyset – stik mod royale normer.

Især vakte det vrede, fordi parret har brugt utallige millioner skattekroner på at istandsætte Frogmore Cottage, som parret er flyttet ind i.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu