ANNONCE

Meghan på vej til at lave en Diana

13. april 2020 11:56 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Prinsesse Diana fortalte om sin skilsmisse med det britiske kongehus i et interview i 1995. Nu kan Meghan være på vej til at gøre det samme.

Tilbage i 1995, efter hun var blevet skilt fra prins Charles, gav prinsesse Diana et opsigtsvækkende interview til den britiske BBC TV-vært Martin Bashir om bruddet med den britiske kongefamilie.

Artiklen fortsætter under videoen


Ifølge Mirror kan Meghan nu være på vej til at gøre det samme.

Mediet skriver, kilder har fortalt, at hun skulle være blevet tilbudt det, der svarer til cirka 8,5 millioner kroner for det, og at det meget vel kunne blive mega-stjernen Oprah Winfrey, hun kommer til at tale med.

Det fremgår også, at der ifølge Daily Star er adskillige TV-stationer i spil til et eventuelt interview, der givet vis vil blive set af millioner verden over.

Ydermere, at det først vil være aktuelt, når corona-krisen er overstået.

Mirror nævner samtidig, at Meghan angiveligt er ‘ivrig’ efter igen at vinde offentlighedes gunst efter Megxit og at interviewet vil blive optaget i hertugparrets hjem i Los Angeles. Desuden, at Harry seriøst overvejer at acceptere tiltaget.

Netop Harry føler sig ifølge den royal forfatter Duncan Larcombe følt sig lidt til overs i forbindelse med corona-krisen.

“Han kan se på, at hele hans familie i Storbritannien gør en indsats, uden han selv er i stand til at bidrage”, har Duncan Larcombe forklaret.

En anden kilde fortæller da også , at betalingen til Meghan sandsynligvis vil blive doneret til det nationale, britiske sundhedsvæsen, NHS.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu