ANNONCE

Lukker og slukker

26. januar 2021 11:35 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

USA's nu tidligere førstedame vil forsvinde. Men hun bliver hos sin mand

Ifølge R. Couri Hay, en amerikansk publicist, klummeskribent og blogger, der er en nær ven af Melania Trump, kommer vi hverken til at se eller høre ret meget mere til USA’s nu tidligere førstedame. Det skriver blandt andet Express.

Hun hilste pænt farvel, da hun og Trump forlod Det Hvide Hus for efterfølgende at flyve til Florida, hvor de nu har slået sin ned i ekspræsidentens luksuriøse Mar-a-Lago golfresort i Palm Beach, Florida. Siden har der været fuldstændig stille omkring hende.

“Malania er hverken politisk eller social aktivist. Hendes plan er nu at fokusere på familien og især parrets 14-årige søn Barron,” siger R. Couri Hay, der også er ret skråsikker omkring venindens fremtidige ægtestand.

Bliver sammen med Donald

På trods af vedvarende rygter om det modsatte, vil hun ikke lade sig skille.

“De bliver med 99,99 procent sikkerhed sammen. Jeg vil ærlig talt blive chokeret, hvis Melania vælger at blive skilt fra sin mand. Hun havde selv en svær opvækst og da hun blev gift, søgte hun stabilitet omkring både kærlighed og økonomi. Så på trods af alt, der måtte være sket, så holder ægteskabet,” siger R Couri Hay ifølge Express.

Melania kom til verden den 26. april 1970 og er opvokset i Novo Mesto i Slovenien. Hun har tidliger arbejdet som model i såvel USA som i sit hjemland. Hun kom til USA i 2001 og blev gift med Donald Trump i 2005. Sønnen Barron blev født den 20. marts 2006.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu