ANNONCE

Melanias dage som førstedame er langt fra talte

1. marts 2021 22:03 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Donald Trump mere end antyder, han har tænkt sig igen at flytte ind i Det Hvide Hus sammen med fruen

Den nu forhenværende amerikanske præsident Donald Trump er aldeles insisterende. Hans hustru Melania vil vende tilbage til Det Hvide Hus. Som ‘First Lady’.

Det sagde han, da han gik på talerstolen ved det konservative partis stormøde ‘The Conservative Political Action Conference” i Orlando, Florida, søndag den 28. februar.

Dermed sagde han også, at han agter at stille op til præsidentvalget igen i 2024 – og har tænkt sig at vinde sit embede tilbage.

Ikke special populær

Om han så også har taget Melania i ed, er straks en anden sag. Hun har som ‘First Lady’ levet en forholdsvis tilbagetrukket tilværelse på afstand af rampelyset og var aldeles lettet, da hun den 20. januar sagde farvel til livet i Det Hvide Hus. Det skriver blandt andet Mail Online.

Hun var ifølge mediet heller ikke speciel populær som førstedame i den amerikanske befolkning. En meningsmåling lavet af instituttet SSRS for CNN den 17. januar i år viste, at blot 42 procent af amerikaneren mener, hun slap godt fra sin tid som landets førstedame.

Til sammenligning høstede Michelle Obama anerkendelse for sin indsats af 69 procent af sine landsmænd, da hun takkede af og Laura Bush af 67 procent efter hun i 2009 sagde farvel til præsidentboligen.

Glimrer ved sit fravær

Slovensk-fødte Melania, der har en fortid som model, lignede heller ikke en, der havde speciel stor lyst til de snurrende kameraer, da hun og Trump ankom til Florida i Airforce One den 20. januar efter at have forladt Washington. Mens han storsmilende og vinkende tog sig god tid til at lade sig filme og fotografere, valgte hun stille og roligt at fortrække, efter parret havde forladt flyet.

Det er heller ikke meget, hvis noget overhovedet, hun har vist sig offentligt siden den dag. Det er dog kommet frem, at hun har tænkt sig at fortsætte arbejdet med sin organisation ‘Be Best’, hun stiftede som førstedame og som arbejder mod cyper-mobning.

En yderligere indikation på, at Melania måske ikke er helt vild med tanken om at skulle vende tilbage til Det Hvide hus er, at hun ikke var at se ved konferencen denne søndag. Det til trods for, at sceancen foregik blot omtrent 300 kilometer fra luksuriøse Mar-a-Lago ved Palm Beach, hvor hun og eks-præsidenten nu bor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu