Menneskejagt i gang: Butikspersonale truet med pistol

19. november 2017 18:17 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et røveridrama har udspillet sig i den sønderjyske by Bevtoft. Politiet jagter gerningsmænd.

Video: Local Eyes

Kort før klokken 17 søndag indfandt fire maskerede mænd sig i købmanden på Krügersvej i den sønderjyske by Bevtoft. Her blev butikspersonalet truet med en pistol til at udlevere kassebeholdningen. Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politis vagtchef Erik Lindholdt til Newsbreak.dk.

Se mere video hos Local Eyes.

Der er mindst en kunde i forretningen, da det voldsomme røveri finder sted, for vedkommende vælger at følge efter de fire røvere, der stikker af til fods i retning mod byens idrætshal. Denne kunde vil politiet gerne have fat i, fortæller vagtchefen. Vedkommende har garanteret brugbar information i jagten på røverne.

– Vi har en formodning om, at røverne har haft en bil holdende et sted i nærheden, som de er flygtet i. Vi er til stede i området, og hunde er i gang med at afsøge, siger Lindholdt.

Dansktalende udlænding

Det var personalet, der klokken 16.48 søndag alarmerede politiet om røveriet, og ud fra hvad de har fortalt, kan politiet efterlyse vidner, der har set røverne.

Alle fire var de iført mørkt tøj og hætter trukket ned for ansigtet.

Den, der henvendte sig med truslen og kravet om kontanter, talte dansk, men vurderes til at være af udenlandsk afstamning.

Manden med pistolen var desuden iført et rødt tørklæde.

Ved du noget brugbart i sagen, kan du kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu