ANNONCE

Menneskeskelet ikke identificeret

8. marts 2020 08:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet undersøgte lørdag aften et grønt område nord for Aarhus. Der er fundet et skelet af et menneske.

En forbipasserende gjorde lørdag eftermiddag gjort et uhyggeligt fund i en grøft ved et grønt område syd for Virup Skovvej i Hjortshøj – en nordlig forstad til Aarhus, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Her blev nemlig fundet et skelet, kunne politiet forklare. Vagtchef Jens Henrik Jensen bekræftede lørdag aften over for Newsbreak.dk, at der er tale om et menneskeskelet.

De foreløbige undersøgelser viser, at der er tale om en skelet, der har ligget på stedet i “længere tid”. Det er ikke nærmere defineret.

– Nu forsøger vi at finde ud af, hvem det så er, sagde vagtchefen ved 19-tiden lørdag. Anmeldelsen fra den forbipasserende indløb klokken 14.54 lørdag eftermiddag.

Sent lørdag aften kunne Østjyllands Politi så i en opdatering til pressen oplyse, at det ikke har været muligt at identificere vedkommende, simpelthen fordi skelettet har ligget på stedet så længe.

Politiet er ikke længere på findestedet, og fremadrettet venter både obduktion og yderligere undersøgelser, beretter politiet. Det skal være med til at fastslå identiteten på den døde.

Det forventes ikke, at der dukker nyt op i sagen før mandag, når en obduktion har fundet sted. Politiet kan derfor ikke kommentere sagen yderligere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu