Mere godt Barca-nyt: Vilanova tilbage til CL-kvartfinaler

13. marts 2013 10:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mere godt Barca-nyt: Vilanova tilbage til CL-kvartfinaler
Billede mangler

FC Barcelona er tilbage i toppen af Champions Leagues favoritfelt. Inden tirsdagens fantastiske magtdemonstration var katalanerne for en sjælden gangs skyld placeret på listen over outsidere, men 4-0-sejren hjemme på Camp Nou har igen kanoneret Lionel Messi og co. til tops.

 

Nu skyder endnu en detalje Barca længere frem. Helt op, hvor heller ikke Real Madrid eller Bayern München kan være med. Holdet har været uden cheftræner Tito Vilanova i to omgange, og det har haft en tydelig negativ virkning. Men Vilanova er efter alt at dømme på sidelinjen igen, når FC Barcelona spiller kvartfinaler i starten af april måned. 

– Det ser ud til, at han er tilbage igen den 25. marts, sagde den tidligere Barca-træner og nuværende rådgiver Carles Rexach efter sejren over AC Milan til den katalanske tv-station TV3. 

Tito Vilanova, der de seneste måneder har været i New York, hvor han har modtaget behandling for en kræftsygdom, fik i øvrigt stor opbakning efter den meriterende præstation mod italienerne. 

– Det her var meget specielt, og sejren er til Vilanova. Jeg ved, han er meget glad, sagde Vilanovas assistent og FC Barcelonas midlertidige træner Jordi Roura. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu