ANNONCE

Mern sagen: Forældre meldt til politiet i 2003

8. februar 2012 15:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mern sagen: Forældre meldt til politiet i 2003
Billede mangler

Allerede i 2003 blev plejefaderen fra Mern anmeldt for vold af et plejebarn i familien.
 
I dag sidder plejebarnet uroligt og gnider hænderne mod hinanden. Han skal huske næsten ti år tilbage. Den gang var han 13 år og med sin plejefamilie i sommerhus. Et toilet var stoppet, og drengen fik skylden for det. Straffen var flere knytnæveslag i ansigtet.
“Du skal ikke lyve, du skal stå til ansvar,” sagde plejefaderen ifølge vidnet, som derefter fik gentagne knynæveslag i hovedet. Ved episoden gik både hans tandbøjle og hans briller i stykker. Han blødte efter slagene og blev smidt ind på sit værelse.
 
Efter turen meldte den unge dreng plejefaderen til politiet.
“Det virkede ikke som om, at de tog mig alvorligt. Heller ikke kommunen,” forklarer han i dag i retten. Der kom ikke noget ud af anklagen.
 
Generelt beskriver den unge mand, der boede hos familien i seks måneder, tiden som meget dårlig. Han måtte lægge ører til grimme ord om sin biologiske far, og i dag beskriver han omgangstonen som psykisk terror.
“Jeg har ikke fået noget med, jeg kunne bruge. Jeg er mærket for livet. Det sidder stadig meget dybt i mig,” siger han, mens han prøver at undgå øjenkontakt med de to tiltalte plejeforældre, der sidder bare et par meter fra ham.
 
Det er første gang, han ser dem siden 2003.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu