ANNONCE

Mern-sagen udsat – plejefar fik det skidt

9. januar 2012 17:42 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mern-sagen udsat - plejefar fik det skidt
Billede mangler

Retten i Nykøbing Falster har udsat den såkaldte Mern-sag, hvor et plejeforældrepar står tiltalt for vold, indespærring, misrøgt og trusler mod ni plejebørn over en 20-årig periode, fordi faderen fik et ildebefindende under retsmødet mandag eftermiddag.
Retsmødet blev afbrudt midt i afhøringen af et vidne, oplyser hans forsvarer, Hanne Ziebe, til Newspaq.
“Det kan være, at det kun er i dag, og vi kører videre i morgen (tirsdag, red.). Den (sagen, red.) er oprindeligt berammet til i morgen og torsdag,” siger Hanne Ziebe til Newspaq.
Faderen er blevet sendt til læge, så retten kan få en vurdering af hans helbred, og af om retsmøderne kan forsætte som planlagt.
Under dagens retsmøde har et tidligere plejebarn fortalt, hvordan han blev systematisk misrøgtet og korporligt afstraffet af den nu 60-årige plejefader.
“Det er en tung periode på nuværende tidspunkt, hvor vi kører anklagemyndighedens vidner, så det virker lidt hårdt, men nu glæder vi os til, at vores egne klienter skal udtale sig, og vores vidner kan begynde at komme ind. Så ser det jo altid lidt mere lyst ud,” siger Hanne Ziebe til Newspaq.
Forældrene nægter sig skyldige i sagens i alt 20 anklagepunkter.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu