ANNONCE

Bliver i Barcelona

4. september 2020 18:18 | Af: Ritzau Fokus

Den argentinske Barcelona-stjerne har besluttet sig for at blive i den spanske storklub.

Bliver i Barcelona
Messi bliver. I et år. Foto: REUTERS/Albert Gea

Lionel Messi fortsætter i FC Barcelona.

Det meddeler den argentinske fodboldstjerne i et interview fredag med fodboldmediet Goal.

– Jeg bliver i klubben, fordi klubpræsidenten fortalte mig, at den eneste måde, jeg kunne forlade klubben, var ved at betale min frikøbsklausul på 700 millioner euro, og det kan ikke lade sig gøre, siger Messi i interviewet.

Argentineren meddelte for nylig den spanske klub, at han ønskede at forlade den efter 20 år. Det mente han selv, at han kunne gøre gratis på grund af en særlig klausul i sin kontrakt. Men det har Barcelona altså afvist.

Messi slår fredag fast, at han efter at have besluttet at blive fortsat vil vise sin dedikation til klubben.

– Jeg fortsætter i Barcelona, og min attitude ændrer sig ikke, uanset hvor meget jeg gerne ville væk, siger den 33-årige angriber.

Han fortæller, at han længe har ønsket at forlade Barcelona, og at det ydmygende nederlag til Bayern München i Champions League ikke har været årsagen.

– Jeg sagde til klubben, inklusive præsidenten, at jeg ville væk. Det har jeg fortalt ham hele året. Jeg mente, det var på tide at komme videre.

– Jeg mente, at klubben havde brug for flere unge spillere, nye spillere, og jeg tænkte, at min tid i Barcelona var ovre. Jeg var meget ked af det, fordi jeg altid har sagt, at jeg vil stoppe min karriere her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu