Messi på pletten i tidlig Barcelona-triumf

10. februar 2013 14:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Messi på pletten i tidlig Barcelona-triumf
Billede mangler

Man skal stå tidligt op for at have en chance mod FC Barcelona i den spanske La Liga. Og klokken 12 på en søndag er ikke tidligt nok. Det måtte Madrid-klubben Getafe sande, da holdet på Camp Nou fik en huskekage på 6-1 i den tidlige kamp i Primera Division.

Dermed er Barcelona atter 16 point foran ærkerivalerne fra Real Madrid, mens Atletico Madrid på andenpladsen senere søndag har muligheden for at reducere afstanden til Barca til ni point igen, hvis holdet kan hente en sejr ude mod Rayo Vallecano.

Det tog kun Barcelona et kvarter at bringe sig på sejrskurs. Efter 13 minutter havde først Alexis Sánchez og efterfølgende Lionel Messi bragt hjemmeholdet foran 2-0. Det var Messis 35. mål i La Liga i denne sæson.

Målfesten fortsatte i anden halvleg, hvor David Villa og Cristian Tello bragte Barceloan på 4-0, inden Vasquez fik lov at lave et trøstmål for Getafe.

I overtiden gav Iniesta og Piqué dog hjemmepublikum to mål mere at gå hjem på i den ensidige kamp, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu