Messi scorede for 17. ligakamp i træk

9. marts 2013 21:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Messi scorede for 17. ligakamp i træk
Billede mangler

Barcelona vadede i chancer i første halvleg, men nøjedes med at vinde 2-0 over Deportivo La Coruna i Primera Division. Sejren lægger blot yderligere til Barcelonas overlegne forspring ned til Atletico Madrid på anden pladsen. 14 point lyder forspringet. Messi scorede for 17. La Liga-kamp i træk, og har nu scoret 40 mål i 27 kampe.

 

Barcelona har for første gang i rigtig lang tid lidt under et lille formdyk, hvilket blandt andet Real Madrid har udnyttet til at vinde indbyrdes opgør mellem de to rivalerne. Det har betydet, at Barcelona har mødt sjælden kritik. Kampen mod bundproppen La Coruna afslørede da også, at Barcelona trods sejren ikke er på deres ypperste i øjeblikket.

Chancerne manglede ikke i specielt første halvleg, men blandt andre David Villa og Alexis Sanchez svigtede på store chancer. Villa brændte helt alene mod målmanden. Syv minutter før pausen lykkedes det dog Sanchez at heade bolden i mål.

Med til historien hører, at hjemmeholdet stillede med en del af reserverne. Barcelona havde således Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba, Andrea Iniesta og Gerard Piquet på bænken fra kampens begyndelse. Busquets, Iniesta og Messi blev dog alle skiftet ind i løbet af kampen. Messi udnyttede spilletiden til at score sit mål nummer 40 i La Liga i blot 27 kampe. Det er 17. kamp i træk, at Messi scorer i den hjemlige liga.

Barcelona går ind til en skæbnesvanger uge, hvor Champions League-kvartfinalen hænger i tynd tråd. Barcelona tabte den første 1/8-finale til Milan med 0-2, og derfor er Champions Leagues forhåndsfavoritter presset til det yderste i returkampen, som spilles på tirsdag på Camp Nou i Barcelona.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu