Mesterskabschancen smulrer: City røg i Everton-kværnen

16. marts 2013 16:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mesterskabschancen smulrer: City røg i Everton-kværnen
Billede mangler

Fantastisk stemning på tilskuerpladserne, to flotte mål og en udvisning. Grundingredienserne til en flot fodboldkamp blev opfyldt til fulde, da Everton tidligt lørdag eftermiddag tog imod Manchester Citys engelske mestre på Goodison Park. Mestre er dog en titel, Manchester City ikke kan smykke sig med meget længere. Roberto Mancinis stjerneparade tabte 0-2 til et heroisk kæmpende Everton-hold, og Manchester United kan dermed tage 15 points forspring til de lyseblå, hvis de lørdag aften slår Reading hjemme på Old Trafford. 

Everton tog sejren i en ellers lige kamp via et ekstraordinært flot føringsmål fra midtbanespilleren Leon Osman, der med en yderside sparkede Liverpool-klubben foran i 1. halvleg. I overtiden nettede kroatiske Nikica Jelavic til det overraskende slutresultat.

Mellem de to scoringer blev Everton ramt af en udvisning, hvilket ikke gør sejren mindre imponerende. Sydafrikanske Steven Pienaar røg ud efter en times spil, men det stoppede ikke hans holdkammerater fra at skyde Manchester Citys små mesterskabsdrømme helt i smadder.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu