Mette Frederiksen afviser modstand mod lavere selskabsskat

26. februar 2013 08:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mette Frederiksen afviser modstand mod lavere selskabsskat
Tusindvis af ledige skal skifte aktiveringssystemet ud med skolebænken, mener Mette Frederiksen.
Mette Frederiksen

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) bakker op om regeringens konkurrenceevnepakke. Arkivfoto.

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) afviser spekulationer om, at hun ikke bakker op om regeringens konkurrenceevnepakke, der blandt andet sænker selskabsskatten fra 25 til 22 procent.

 

»Jeg bakker fuldt ud op om regeringens politik i enhver henseende,« siger hun til TV 2 News, hvor hun også forsikrer, at »jeg har været fint orienteret undervejs«.

Morgenavisen Jyllands-Posten skriver tirsdag, at flere medlemmer af den socialdemokratiske folketingsgruppe har protesteret over planerne om at sænke selskabsskatten. Udover Mette Frederiksen skulle det ifølge Jyllands-Posten dreje sig om den magtfulde gruppeformand Henrik Sass Larsen (S). Han har ifølge avisen på flere gruppemøder meddelt regeringstoppen, at han er imod lavere selskabsskat.

Avisen skriver også, at Mette Frederiksen angiveligt ikke har været inddraget i arbejdet med vækstplanen.

Ifølge Jyllands-Postens oplysninger har det desuden øget de interne spændinger, at selskabsskattelettelsen blev lækket til medierne søndag aften, så Mette Frederiksens lancering af kontanthjælpsreformen mandag blev domineret af spørgsmål om den lavere selskabsskat.

Regeringen præsenterer sin konkurrenceevnepakke tirsdag formiddag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu