Mette Frederiksen er S-vælgernes yndling

21. marts 2012 08:18 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mette Frederiksen er S-vælgernes yndling
Billede mangler

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen er de socialdemokraternes foretrukne valg, hvis statsminister Helle Thorning-Schmidt må abdicere. 
 
Hvis den røde regering taber fodfæste, skal Helle Thorning overlade magten blandt socialdemokraterne til beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S).
 
Det mener 50 procent af de socialdemokratiske vælgere ifølge en ny måling, som YouGov har foretaget for MetroXpress.
 
At der ikke er lun medvind til Thorning – selv blandt socialdemokrater – er der en sund forklaring på, mener politisk kommentator for Børsen, Helle Ib.
“Som Thorning selv siger: ‘Mål os på resultaterne, når vi når frem til næste valg’. Hvis de resultater ikke er gode nok i vælgernes øjne, og S som parti også går tilbage, er det meget sandsynligt, at Thorning selv tager sit tøj og går,” siger hun.
 
1.273 S-vælgere har svaret på, hvem de mener, er den bedste kandidat til at overtage formandsposten efter Helle Thorning-Schmidt.
 
Når valget står mellem de socialdemokratiske ministre, partiets gruppeformand og politiske ordfører, samt den tidligere formandskandidat Frank Jensen, peger 17 procent på Mette Frederiksen.
 
På en andenplads i kampen om popularitet ligger Europaminister Nicolai Wammen (S) med 13 procent.
Kilde: MetroXpress
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu